Företag som sponsrar oss

När man anordnar en jazzfestival eller andra festivaler med för den delen så är det bra att kunna ha företag som sponsrar på ett eller annat sätt. Vi brukar fråga företag i Stockholm om de kan tänka sig att vara sponsor eller delaktiga på något sätt. Ett företag som kan komma att bli sponsor är Städenergi. Detta är ett städföretag i Stockholm. De kan ni anlita om ni har behov av hemstädning, flyttstädning eller storstädning. Även ni som har företag kan anlita dem, till exempel om ni vill ha ert kontor städat eller ett trapphus som behöver ses över.

Städenergi – Städar åt både privatpersoner och företag

Städenergi är ett städföretag som anlitas av både privatpersoner och företag runt om i Stockholm. Det som är bra när man anlitar en städfirma är att du har rätt till avdrag. Då blir städningen billigare för dig.

Behov av flyttstädning

En av de allra tråkigaste städningarna som finns är flyttstädning. Man har kommit på plats på nytt ställe, men har det gamla kvar att städa. Då är det skönt att Städenergi finns där att anlita. Du kan kika in på flyttstädningstockholm.info och boka in en flyttstädning eller läsa mer om Städenergi som städbolag. Om du bokar en flyttstädning i Stockholm med Städenergi så kommer den att garanterat bli godkänd. Om den mot förmodan inte blir det, så har de en garanti att de kommer tillbaka och gör om så att den blir det.